ISO 45001 Sănătatea și Securitatea în muncă

ISO 45001
Sănătatea și Securitatea în muncă

ISO 45001 stabilește cerințele minime în domeniul sănătății și securității la locul de muncă și a situațiilor de urgență. Colaborați cu noi la implementarea ISO 45001 și veți obține cele mai bune rezultate pentru angajați, clienți, și operațiuni.

Standardul oferă cadrul general pentru un sistem propriu de management al sănătății și securității ocupaționale. Cu ajutorul acestuia, vom implementa procedurile și controalele necesare pentru ca organizația să se asigure că toate procesele specifice sunt sub control și că legislația națională specifică este aplicată în totalitate.

ISO 45001 oferă metode de lucru anterior testate și implementate cu succes în organizații având diverse stadii de respectare a cerințelor de sănătate și securitate ocupațională. Oferim pachete adaptate cerințelor și nivelului actual al dezvoltării companiei. ISO 45001 ajută organizațiile să-și îmbunătățească performanțele ocupaționale și de business și să reducă complexitatea drumului către o strategie sustenabilă.

Standarde

Standardele de management oferă organizațiilor cunoștințele de care acestea au nevoie pentru a excela. Acestea oferă o serie de instrumente eficiente pentru a transforma organizația într-o entitate mai productiva, mai inovativa, mai adaptabilă, având toate procesele sub control.

Beneficii

Standardele oferă metode de lucru anterior testate și implementate. Eficiența lor demonstrată ajută organizațiile să-și îmbunătățească performanțele, să-și reducă riscurile, și să paveze drumul către o strategie sustenabilă.

Cui sunt adresate?

Toate organizațiile, de la afacerile mici la companiile multinaționale și instituțiile guvernamentale, se folosesc de standarde de management pentru a acționa, a concura, și a se dezvolta mai eficient.