ISO 22301 Managementul Continuității Afacerii

ISO 22301
Managementul Continuității Afacerii

Scopul ISO 22301 este prioritizarea acțiunilor de contracarare a amenințărilor ce pot afecta desfășurarea activităților de business. Standardul internațional de continuitate al afacerii specifică cerințele unui sistem de management menit să protejeze împotriva incidentelor perturbatoare, să reducă probabilitatea apariției acestora, și să asigure revenirea în caz de blocaje.

ALLQM oferă pachete ISO 22301 ce pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice și indiferent de stadiul actual de implementare a măsurilor de continuitate a afacerii. Pachetul ISO 22301 va integra și elabora eventualele eforturi deja întreprinse în această direcție.

Beneficiile implementării ISO 22301 Managementul Continuității Afacerii: 

  •  Identificarea și administrarea amenințărilor existente și potențiale
  •  Abordarea proactivă în vederea minimizării impactului incidentelor perturbatoare
  •  Asigurarea funcționarii departamentelor cheie pe timpul crizei
  •  Minimizarea timpului de inactivitate și îmbunătățirea timpului de repunere în funcțiune
  •  Întărește credibilitatea în ochii clienților, furnizorilor, sau în cazul ofertelor de preluare

Standarde

Standardele de management oferă organizațiilor cunoștințele de care acestea au nevoie pentru a excela. Acestea oferă o serie de instrumente eficiente pentru a transforma organizația într-o entitate mai productiva, mai inovativa, mai adaptabilă, având toate procesele sub control.

Beneficii

Standardele oferă metode de lucru anterior testate și implementate. Eficiența lor demonstrată ajută organizațiile să-și îmbunătățească performanțele, să-și reducă riscurile, și să paveze drumul către o strategie sustenabilă.

Cui sunt adresate?

Toate organizațiile, de la afacerile mici la companiile multinaționale și instituțiile guvernamentale, se folosesc de standarde de management pentru a acționa, a concura, și a se dezvolta mai eficient.